• darkblurbg
    Triple Clear
    Helder over Innovatiesubsidies

Triple Clear

Wij zijn Triple Clear, het subsidieadviesbureau voor innovatieve bedrijven in de technische sector. Wij zorgen dat R&D-projecten dankzij succesvolle subsidieaanvragen gefinancieerd worden. Van haalbaarheidsstudies tot demonstratieprojecten, wij benutten de subsidies optimaal in elke TRL-fase. Triple Clear adviseert en begeleidt bedrijven in onder meer de sectoren Energie, Chemie, Life Sciences & Health, Agrofood, de maakindustrie en de IT. 

 

Wij halen inspiratie uit creatieve ideeën en baanbrekende technologie. De toekomstvisie van de klant is onze brandstof om optimaal resultaat te behalen.

 

Het ontwikkelen van producten, software, processen en diensten is een complex en langdurig proces. De technologische uitdagingen vergen aanzienlijke funding om het eindresultaat te realiseren. Hier maken wij het verschil. Wij zijn een betrouwbare partner die de subsidies werft, terwijl de klant toegewijd het R&D-project kan uitvoeren. Wij zijn experts in innovatiesubsidies.

 

  • WIJ MAKEN SUBSIDIES MAKKELIJK. DAT SCHEELT JOU TIJD EN MOEITE.

  • WIJ GAAN ALLEEN VOOR KWALITEIT. JIJ HEBT ONZE VOLLE AANDACHT.

  • WIJ HOUDEN HET SUBSIDIENIEUWS BIJ. JIJ MIST GEEN SUBSIDIEKANSEN.

 

 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die de innovatiesubsidies voor jouw bedrijf regelt? Bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

 

 

Neem contact op