• darkblurbg
    Triple Clear | Helder over subsidies
    Subsidieadviesbureau

Businesscase bouwen

Wij bouwen sterke businesscases en businessplannen. De heldere kaders die we schetsen dienen als uitgangspunt voor een succesvolle subsidieaanvraag. Elke ambitieus R&D-project kent naast sterktes en kansen namelijk ook risico's en bedreigingen. Een sterk businessplan (of een sterke businesscase) stelt de klant in staat om strategische beslissingen te nemen en zich te kwalificeren voor subsidiegelden. 

 

Triple Clear schrijft businesscases en businessplannen die bijdragen aan jouw kans op subsidie. We definiëren de doelstellingen en het tijdspad, voeren marktonderzoek uit, definiëren de USP's en stellen een strategisch marketingplan op. Het eindresultaat is een solide businesscase of businessplan dat ingezet kan worden voor o.a. het bepalen van de subsidiestrategie, interne besluitvorming of het vermarkten van technologie. 

 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die innovatiesubsidies voor jouw bedrijf regelt? 

Bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

 

 

 

Subsidiestrategie bepalen

Het financiëren van ambitieuze, omvangrijke R&D-projecten is een uitdaging. Subsidie is een welkom instrument om de financiering rond te krijgen. Het enige minpunt is dat het veel tijd en moeite in beslag kan nemen om de subsidies te doorgronden en te bepalen of ze daadwerkelijk kansrijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, direct vanaf het analyseren van jouw innovatieproject.

 

Triple Clear maakt subsidies makkelijk. Wij definiëren jouw subsidiestrategie en dat scheelt jou tijd en moeite.

 

We starten met een analyse van jouw bedrijf of innovatieproject om o.a. de technische complexiteit, de ontwikkelingsfase en de relevante tech-gebieden in kaart te brengen. We onderzoeken welke subsidieregelingen op de beoogde activiteiten en investeringen aansluiten. We brengen de kansen, het profijt en de bijbehorende verplichtingen en aandachtspunten per subsidieregeling in kaart. Vervolgens bakenen we de activiteiten en investeringen af, zodat optimaal voor alle facetten van het innovatieproject subsidie verkregen kan worden. 

 

Wil jij een helder beeld van de subsidiemogelijkheden voor jouw innovatie? 

Bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

 

 

 

Subsidieaanvragen verzorgen

Na het bepalen van de subsidiestrategie kunnen de subsidieaanvragen voor jouw technische innovatieprojecten ingediend worden. Wellicht heb je al enige ervaring, maar nog weinig succes geboekt. Van belang is dat jouw innovatieproject naadloos op de subsidieregeling aansluit. Het simpelweg invullen van de benodigde documentatie volstaat vaak niet en leidt tot afwijzing. Wij gaan een stap verder door de beleidsplannen die ten grondslag liggen aan de subsidieregeling te analyseren en het project vanuit nieuwe perspectieven te belichten. Zo bepalen we hoe we jouw innovatie in een excellente subsidieaanvraag kunnen verwerken. 

 

Triple Clear verdiept zich jouw innovatieproject en gaat voor kwaliteit. Jij hebt onze volle aandacht én een succesvolle subsidieaanvraag als resultaat.

 

Triple Clear formuleert het projectplan, schrijft de subsidieaanvraag, stelt de begroting op, informeert over de verplichtingen en aandachtspunten, verzorgt de communicatie met de subsidieverstrekker. Na toekenning van de subsidieaanvraag blijven wij het subsidieproject begeleiden, zodat tijdens de uitvoering gemakkelijk en verantwoord aan de subsidieverplichtingen voldaan wordt.

 

Wil jij op makkelijke wijze én met succes innovatiesubsidies verkrijgen?

Bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

 

 

Projectmanagement

Dankzij een succesvolle subsidieaanvraag krijgt jouw innovatieproject een financiële impuls en kan het gestart worden. De subsidieverstrekker verlangt van jou dat het project accuraat beheert wordt. Hiertoe moet projectadministratie bijgehouden worden. Zo kan de verstrekker - indien wenselijk - beoordelen of het subsidiegeld daadwerkelijk besteed wordt zoals in de toegekende subsidieaanvraag vermeld. Alhoewel de projectadministratie soms erbij inschiet, is het cruciaal om een heldere administratie op te stellen en bij te houden. Wij helpen je de projectadministratie zo eenvoudig in te richten, zodat het zo min mogelijk tijd en aandacht kost.

 

Triple Clear bespreekt hoe jouw bedrijfsadministratie geregeld is om te bepalen hoe we de projectadministratie zo moeiteloos mogelijk hierop kunnen aansluiten. Wij informeren jou over de eisen van de subsidieverstrekker, attenderen jou op belangrijke data, verzorgen de communicatie met de subsidieverstrekker en begeleiden in het geval van een controle. 

 

 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die innovatiesubsidies voor jouw bedrijf regelt? 

Bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf